Хасковският военен гарнизон отбеляза тържествено Деня на храбростта и празника

...
 Хасковският военен гарнизон отбеляза тържествено Деня на храбростта и празника
Коментари Харесай

Хасковските военни отбелязаха Деня на храбростта

 Хасковският боен гарнизон означи тържествено Деня на храбростта и празника на Българската войска – 6 май. Поредното събитие във връзка Гергьовден   днес събра на церемониален концерт военните от хасковското формирование. Гост на спектакъла бе заместник-областният шеф на Хасково доктор Стефка Здравкова.

 Началникът на гарнизон Хасково подп. Николай Александров поздрави военнослужещите и посочи ролята на българската войска за опазването на мира и за сигурността на популацията. „ Стотици са случаите, в които сме взели участие в преодоляване на рецесии от невоенен темперамент в областите Хасково и Кърджали “, акцентира подп. Александров. Той пожела на своите подчинени да живеят и работят за един по-добър свят, с цел да пребъде България!

Тържественият концерт бе отдаден на 140 годишнина от основаването на Българската войска и на идния Ден на храбростта. По този мотив бяха оповестени награди и покачвания във войнско звание на военнослужещите от Хасково за проявен висок професионализъм при осъществяване на поставените служебни задания.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР